Bilder / Inspiration

 

Knarr. ”Varför knarrar min trappa?” är en fråga vi ofta får och svaret är inte helt enkelt. Det finns många faktorer som orsakar ”knarr” i en trappa. Ibland kan det bero på att trappan inte sitter fast ordentligt, andra gånger att plansteg skaver mot sättsteg eller förändringar i miljön. Listan kan göras lång men med vår långa erfarenhet kan vi snabbt ta reda på vad problemet är. När man vet vad man letar efter så är lösningen oftast en enkelt ingrepp så tveka inte att låta oss komma och lyssna på din trappa om den knarrar.

Material. För att kunna hålla finishen i toppskick har vi tagit fram trappsteg som håller toppkvalité. Stegen är massiva med en tjocklek på 8 mm och med en nos på 12 mm. Vi är alltid noga med att våra steg ska hålla bästa möjliga kvalité.

Ytbehandling. Våra trappsteg är redan behandlade när vi monterar dem och vi behandlar dem med två lager Osmo hårdvaxolja (här kunde en länk till Osmos hemsida eller liknande vara passande) och halkskydd. Vill du har färgade steg kan vi naturligtvis ordna även det!

Trappor i ask

Trappor i valnöt / Tobak

Trappspecialisten

Behöver du hjälp med något? Eller har du bara frågor/funderingar? Tveka inte med att kontakta oss!

Vi arbetar vid följande platser/städer:

Göteborg, Alingsås, Borås, Floda, Lerum, Trollhättan, Vänersborg, Vårgårda, Sollebrunn, Partille, Mölndal.

Hittar du inte din kommun i listan? Kontakta oss ändå, vi kan ofta lösa det på något sätt!

Fyll i dina uppgifter, vi kontaktar dig!

7 + 12 =